Een paar weetjes over de eerste 100 deelnemers!

Bij de jongeren gaat het bijna helemaal gelijk op, want er zijn 52 jongens en 48 meisjes bij ons op het onderzoekscentrum geweest. Gemiddeld waren de jongeren 13 ¾ jaar oud.

grafiek jongens-meisjes

Bij de ouders winnen de moeders het ruim van de vaders! Moeders komen veel vaker mee naar het onderzoekscentrum. Er kwamen 74 moeder en 18 vaders mee naar het onderzoekscentrum. Bij 8 jongeren kwamen zowel de moeder als de vader mee. We hopen dat de vaders nog een inhaalslag maken!

grafiek vaders-moeders

De leeftijd van de ouders ligt dicht bij elkaar, maar de vaders zijn iets ouder dan de moeders. De vaders die op het onderzoekscentrum zijn geweest waren gemiddeld bijna 47 jaar oud. De moeders waren gemiddeld iets jonger, namelijk 45 ¾ jaar oud.

In de grafiek hier onder zie je wie met wie mee is gekomen naar het onderzoekscentrum. De combinatie van moeder en zoon kwam het meeste voor. Zou dat toevallig zijn, of denken jullie dat er een reden voor is?

grafiek kinderen-ouders