Wat vinden deelnemers van de iBerry Study?

Aan 140 jongeren en 130 ouders die hebben deelgenomen aan de iBerry Study hebben we gevraagd wat zij er van vonden. En we zijn super trots op de  ‘rapportcijfers’ die we van hen hebben ontvangen. De iBerry Study bestaat uit een aantal onderdelen en in deze grafiek zie je wat de deelnemers van de verschillende onderdelen vinden.

29122016_afbeelding_cijfers

Je ziet dat jongeren en ouders weinig verschillen in hun mening over de iBerry Study. Tijdens het onderzoek vragen we de deelnemers een aantal vragenlijsten in te vullen. Dat is soms even doorbijten, want het zijn er best veel, maar dankzij deze vragenlijsten leren we heel erg veel over wat jongeren doen, denken en voelen!

 Ben jij ook bij ons langs geweest op het iBerry onderzoekscentrum en wil je ons laten weten wat jij er van vond? Dat vinden we heel leuk om te horen! Je kan ons bereiken via iberrystudy@erasmusmc.nl of een berichtje achterlaten op onze facebook!