Kom je ook op bezoek bij het onderzoekscentrum?

 

Inmiddels zijn al heel wat jongeren met hun ouders langs geweest bij het onderzoekscentrum. Ruim 150 van hen hebben anoniem mooie cijfers en berichten achtergelaten! Kom je ook bijna langs of ben je hierover aan het nadenken? Hieronder staan de commentaren van jongeren en ouders die langs zijn geweest en vind je de rapportcijfers waar we onwijs trots op zijn.

UitspraakjongerenUitspraakouders

 

Natuurlijk kunnen we niet van alle jongeren en hun ouders opschrijven wat ze van hún bezoek aan ons onderzoekscentrum vonden. Daarom hebben we ook een mooie tabel gemaakt met de rapportcijfers die we van al onze deelnemers hebben gekregen!

 

Grafiekrapportcijfers

 

Wij willen alle jongeren en hun ouders ontzettend bedanken voor hun deelname, feedback en rapportcijfers. Ben jij ook bij ons langs geweest op het iBerry onderzoekscentrum en wil je ons laten weten wat jij er van vond? Dat vinden we heel leuk om te horen! Je kan ons bereiken via iberrystudy@erasmusmc.nl of een berichtje achterlaten op onze facebook!