Medewerkers

Hier komen openstaande vacatures.

Huidige vacaturen: 1

In verband met uitbreiding heeft de iBerry Study van de afdeling Psychiatrie een vacature voor een

Onderzoeksmedewerker

16-28 uur per week

De iBerry Study is een groot onderzoek naar de sociale, psychologische en lichamelijke ontwikkeling van jongeren in onze regio.  Voor dit project zoekt ons jonge, enthousiaste team versterking. Wij bieden een afwisselende functie als onderzoeksmedewerker.

Functie-inhoud
Wil jij een actieve bijdrage leveren aan het onderzoek naar de geestelijke gezondheid van jongeren? Als onderzoeksmedewerker speel je een cruciale rol in het succes van deze langlopende cohortstudie. Je taken omvatten onder meer:

  • Supervisie van het studententeam in dataverzameling
  • Uitvoeren van diverse organisatorische werkzaamheden
  • Bewaken van en actief meedenken over de voortgang van de studie
  • Begeleiden van studenten bij schrijven van scriptie en professionele ontwikkeling 
  • Verzamelen van gegevens van onderzoeksdeelnemers
  • Afnemen van diagnostische interviews bij zowel jongvolwassenen als hun ouders
  • Telefonisch inplannen van afspraken

Werkomgeving
De iBerry Study (‘Investigations of Behavioral and Emotional Risk in Rotterdam Youth’) is een grootschalig onderzoek naar de psychische, sociale en lichamelijke ontwikkeling van jongeren in de regio Rotterdam Rijnmond. Op onze afdeling worden de ruim 1.000 deelnemende jongvolwassenen, samen met hun ouders, elke twee jaar gezien voor interviews, vragenlijsten en metingen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd vanuit de afdeling psychiatrie van het Erasmus MC in samenwerking met GGz instellingen in de regio. Je maakt deel uit van een gedreven team van wetenschappelijke onderzoekers. Het onderzoeksteam kent een positieve, collegiale en vriendelijke sfeer.

Profiel
Je hebt een HBO of universitaire opleiding afgerond op het gebied van Psychologie, Pedagogiek of aanverwante richting en hebt affiniteit met jongvolwassenen én ouders. Ervaring in psychodiagnostiek (afname van o.a. MINI-PLUS, SCID, WAIS), begeleiding van studenten bij dataverzameling en scripties, en verwerken van onderzoeksdata gewenst.

Voor deze functie is het essentieel dat je over sterke communicatieve vaardigheden beschikt en de Nederlandse taal uitstekend beheerst. We zoeken iemand met een betrokken en flexibele houding, die nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan. Het is cruciaal dat je zowel goed in teamverband kunt werken als zelfstandig kunt opereren.

De werkzaamheden voer je uit op het Erasmus MC. Incidenteel zal gevraagd worden te participeren in  avond- en weekendwerkzaamheden. De gemaakte uren zijn te compenseren op een ander moment.

Een assessment behoort tot de selectieprocedure. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling, evenals een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS.

Wat bieden wij
Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor maximaal een jaar, afhankelijk van de omvang van de aanstelling. De 16-28 uur per week, worden verdeeld over twee tot vier werkdagen.  Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.071,- (schaal 7) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van 6 maanden. Bij goed functioneren en een voorspoedig verloop van het project, behoort verlenging van het arbeidscontract en uitmonding tot een promotietraject tot de mogelijkheden.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sibel Ercan, PhD student bij de iBerry Study, telefoon 010-7035978 of e-mail: s.ercan@erasmusmc.nl.

Solliciteren
Je kunt solliciteren door je CV en motivatiebrief te mailen naar iBerrystudy@erasmusmc.nl.