Deelnemers

button_kids2Tijdens de eerste meting hebben jongeren besloten om meet te doen aan de iBerry Study. Wanneer je destijds hebt besloten om mee te doen aan de iBerry Study lever je een hele belangrijke bijdrage aan onderzoek naar de gezondheid en ontwikkeling van jongeren. Dit is van groot belang voor alle jongeren die opgroeien in Nederland. Ook onderzoeken we hoe we kunnen helpen om de ontwikkeling en gezondheid van jongeren te verbeteren. Je deelname heeft niet direct een voordeel voor jezelf maar je krijgt wel meer te weten over je eigen gezondheid.

Voor de iBerry Study wordt gebruik gemaakt van verschillende informatiebronnen, namelijk jezelf, jullie ouders en jullie leerkrachten. Iedereen vult vragenlijsten in. We vragen je om samen met een van je ouders naar het iBerry onderzoekcentrum te komen om verschillende leuke onderzoeken te doen.

Iedereen die deelneemt aan de iBerry Study verdient wat ons betreft een beloning. En niet alleen in de vorm van cadeaubonnen. Omdat we ons realiseren dat je deelname aan iBerry Study niet vanzelfsprekend is, vinden we dat je wel wat extra beloond mag worden voor je inspanningen. Daarom organiseren we bij deze meting een loterij met heel veel leuke prijzen!

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen dan kun je ons mailen: iberrystudy@erasmusmc.nl of bellen: 010-703 59 78.